ترخیص کالا

ترخیص کالا چیست؟

ترخيص کالا به آزادسازی و خارج نمودن کالای صادراتی و وارداتی از گمرکات گفته می شود و فرآیند مهمی است که طبق بند ب ماده یک قانون امور گمرکی که در سال ۱۳۹۰ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد، صاحب کالا یا نماینده قانونی او می تواند ترخیص کالا را انجام دهد.

 برای انجام تشریفات گمرکی باید مدارک و اسناد لازم آماده سازی شده و به صورت فیزیکی یا الکترونیکی در گمرک ثبت شود و پس از محاسبه هزینه هایی مثل مالیات سود بازرگانی و حقوق گمرکی و دیگر تسهیلات ارائه شده شما می توانید به صورت وارد کننده و یا صادر کننده کالای خود را از گمرک خارج کنید.

فرایند ترخیص کالا برای کنترل کردن ورود و خروج ارز از کشور و جلوگیری از قاچاق کالا می باشد.برای فرایند ترخیص کالا باید آگاهی کامل به قوانین گمرکی و آیین نامه های اجرایی که دائم در حال تغییر هستند،داشته باشیم .اگر صاحب کالا و نماینده قانونی او یا ترخیص کار، اطلاعات کافی در زمینه گمرکی و قانون امور گمرکی یا آیین نامه هایی که به گمرک ارائه میشود نداشته باشند، ممکن است متحمل ضررهای جبران‌ناپذیری شوند.

مراحل ترخیص کالا از گمرک چیست؟

برای ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام و فرودگاه غرب تهران و شهریار و گمرک بندرعباس و گمرک خرمشهر مراحل زیر باید طی شود.

دریافت ترخیصیه و قبض انبار

بارنامه و ترخیصیه و قبض انبار از مهم‌ترین و اصلی‌ترین اسناد حمل هستند، در واقع پایان زنجیره حمل هم با این اسناد تکمیل می شود.

ترخیصیه یا Delivery Order

ترخیصیه سندی است که توسط شرکت حمل و نقل برای بازرگانان صادر میشود و پس از احراز هویت مراجعه کننده،بلامانع بودن ترخیص کالای مربوطه را به گمرک اعلام می نماید.

بارنامه یا Bill of loading

بارنامه سندی است حقوقی که قرارداد بین شرکت حمل و نقل و صاحب بار و حامل وسیله نقلیه محسوب می شود و تمام جزئیات بار و چگونگی حمل بار را در بر می گیرد. 

قبض انبار یا Warehouse receipt

مهمترین سند برای مالکیت کالا در گمرک قبض انبار می باشد و در آن اطلاعات بارنامه و تاریخ تخلیه بار درج می شودو شامل اطلاعاتی مانند نام صاحب کالا ، نام شرکت حمل کالا ، نوع کالای ترخیصیه، وزن کالا، نوع بسته بندی، تاریخ ورود به مرز، تاریخ تخلیه در انبار، تعداد بسته ها، مشخصات کانتینر، در صورتی که با کانتینر حمل شده باشد، ایرانی یا خارجی بودن وسیله حمل، شماره قبض انبار و شماره پیگیری انبار و توضیحاتی همچون انبار نگهداری ، شرایط تخلیه از جمله داشتن پارگی یا  شکستگی و فرورفتگی و  محل نگهداری کالا در انبار گمرک ، مدت زمان نگهداری کالا در انبار متروکه می شود.

 

سندی قابل معامله است ، زیرا شرکت حمل بعد از اینکه تمام هزینه های خود را دریافت می کند،  پشت قبض انبار را ظهر نویسی و به وارد کننده واگذار می کند.

کالای متروکه یا abandoned goods چیست؟

برای هر کالا مدت زمان مشخصی برای توقف در گمرک تعیین شده است که در صورت عمومی 90 روز می باشد،اگر کالایی در این مدت تعیین شده از گمرک ترخیص نشود به صورت تعلیق در آمده و مدتی بعد به تصرف دولت در می آید.

اظهار کالا از طریق سیستم EPL

پس از ورود کالا به گمرک،اظهار نامه کالا در سامانه EPL ثبت می شود و اطلاعات درخواستی گمرک در مورد کالا در اظهارنامه تکمیل می گردد و پرینت اظهار دریافت می شود.شما به عنوان وارد کننده کالا باید اطلاعات خواسته شده در اظهارنامه گمرکی را در سایت رسمی اداره گمرک جمهوری اسلامی به آدرس irica.gov.ir ثبت کنید.

اظهارنامه گمرکی چیست؟

اظهارنامه سندی است که حاوی اطلاعات کالاهای صادراتی و وارداتی ارائه شده به گمرک است.طبق ماده ۵۹  قانون گمرک کشور ایران، ترخیص کالای صادراتی و وارداتی بر اساس قوانین گمرک، آئین‌نامه‌های اجرائی و اسنادی نظیر اظهارنامه گمرکی صورت خواهد پذیرفت.

اسناد لازم برای اظهار کالا جهت واردات قطعی چیست؟

 1.اظهارنامه واردات قطعی

2.کپی کارت بازرگانی معتبر

 3.قبض انبار

4.بارنامه

5.ترخیصیه

6.گواهی مبدا

 7.فاکتور یا سیاهه خرید

8.اعلامیه تأمین ارز یا نامه برات

پروفورما

9.مجوز ثبت سفارش

 10.لیست عدلبندی

11.بیمه نامه

12.پروانه بهره برداری 

13.مجوزهای قانونی جهت ترخیص کالا از قبیل گواهی بهداشت، استاندارد، انرژی اتمی، قرنطینه نباتی و سایر

14.وکالتنامه رسمی، کارت حق العملکاری

15.پروانه صادراتی

یکی از خدمات شرکت دیبا ترخیص، مشاوره و انجام امور گمرکی و اخذ مجوزهای لازم در کمترین زمان ممکن است. چنانچه در هر مرحله از انجام تشریفات گمرکی  نیاز به کمک یا مشاوره دارید، با کارشناسان شرکت دیبا ترخیص تماس بگیرید.

اسناد لازم برای اظهار کالا جهت صادرات چیست؟

  1.  قبض انبار
  2. مجوز ارزیابی در خارج از اماکن گمرکی 
  3. فاکتور
  4. فهرست عدلبندی
  5. گواهی ها و مجوزهای قانونی 
  6. تصویر پروانه ورود موقت برای پردازش یا پروانه ورود قطعی برای تعیین مواد وارداتی به کاررفته در کالای صادراتی 

دریافت کوتاژ و تعیین مسیر

پس از وارد کردن اطلاعات اولیه درخواستی گمرک ،دایره احراز هویت مدارک و اسناد را بررسی می کند و در صورت تائید شماره ثبت یا همان شماره کوتاژ را صادر می کند.برای هر اظهارنامه در گمرک یک شماره اختصاصی وجود دارد.

پس از دریافت شماره کوتاژ ،اظهارنامه مهر می شود.کوتاژ صادر شده در هنگام بازبینی کالا بعد از خروج و پیگیری صفر تا صد فرآیند ترخیص و پیگیری مجوزها تا زمان حمل و خروج کالا کاربرد دارد.سیستم مدیریت ریسک برای کوتاژ تعیین مسیر از سه مسیر سبز و زرد و قرمز  می کند.تعیین مسیر با توجه به عواملی مانند درصد مأخذ حقوق ورودی، نوع کالا، اعتبار صاحب کالا و اظهارکننده و کشور سازنده صورت می گیرد.

مسیر سبز

دریافت مجوز لازم و ارجاع به صندوق و یا مستقیما ارجاع به صندوق

مسیر زرد

 بررسی اسناد توسط کارشناس گمرک ، بخش دایره ارزش و سپس ارجاع به صندوق

مسیر قرمز

ارزیابی کالا به صورت فیزیکی ، اخذ مجوزهای لازم ، بخش دایره ارزش و بررسی اسناد توسط کارشناس گمرک و ارجاع به صندوق

مسیر آبی

این مسیر در ایران فعال نیست، مگر در حالت اضطرار و ترخیص هر چه سریعتر کالا،که در این صورت به طور حمل یکسره ترخیص می شود و معمولا رسیدگی به اسناد یا بازرسی این نوع کالاها پس از حمل آن تا انبار صاحب کالا صورت می‌­پذیرد.

ترخیص کالا و اخذ مجوز های گمرکی

مشاوره رایگان و تخصصی:

حمل یکسره به چه معناست؟

در فرآیند ترخیص کالا ،زمانی که کالا به گمرک رسید و بدون تخلیه و ترخیص در گمرک ورودی ،به گمرک مقصد یا انبار وارد کننده حمل شود ،حمل یکسره انجام گرفته است.

اظهارنامه حمل یکسره به چه صورت است؟

در روش حمل یکسره و ترانزیت داخلی، فرآیند ترانزیت کالا با استفاده از دفترچه TIR انجام می‌شود.در موارد خاصی برای انتقال به صورت حمل یکسره نیاز به تقاضای فرم اظهارنامه ترانزیت داخلی و انجام تشریفات اداری است.

حمل یکسره مناسب چه نوع کالاهایی است؟

حمل یکسره مناسب کالاهایی است که شرایط نگهداری در گمرک برای آنها وجود ندارد.از جمله کالاهای فاسدشدنی و آسیب پذیر.

ارزیابی و کنترل کالا

اگر کالای شما در دو مسیر زرد یا قرمز قرار بگیرد نیاز به کنترل کردن دارد،این کنترل می تواند به صورت فیزیکی و باز کردن بسته های محموله باشد و با اسناد ارائه شده مطابقت داده شود و همچنین ممکن است فقط بررسی اسناد توسط کارشناس باشد.

اخذ مجوزهای لازم برای کالا

 مجوزهایی که توسط سیستم و کارشناس با توجه به کالا تعیین گردیده است  در این مرحله باید تکمیل شود. استاندارد، بهداشت، قرنطینه ، مخابرات، تجهیزات پزشکی، جهاد، انرژی اتمی، وزارت راه، مالیات و … از جمله مجوزهای لازم در این بخش می باشند.

کارشناسی کالا توسط کارشناسان مجازی گمرک

بررسی تعرفه و تطبیق کالا با اسناد و مجوزهای مورد نیاز و مطابقت ارزش کالا را کارشناس سرویس انجام می دهد و  بررسی امضاها و تایید نهایی توسط رییس سرویس انجام می شود.

صندوق و پرداخت هزینه‌های گمرکی برای ترخیص کالا

در این مرحله صاحب کالا حقوق و عوارض گمرکی کالای خود را پرداخت می کند و پروانه سبز گمرکی را دریافت می کند.

پروانه سبز گمرکی

سندی است که از طرف گمرک برای صاحب کالا صادر می شود و به معنای پایان ارزیابی و تسویه صاحب کالا با گمرک است و ترخیص کالا از گمرک می تواند انجام پذیرد.

تسویه با انبارداری دریافت مجوز بارگیری

پس از انجام مراحل تشریفاتی ترخیص کالا در گمرک و انجام تسویه های لازم ،گمرک مبلغی را برای انبارداری دریافت می کند که بر اساس هزینه های مربوط به تخلیه، بارگیری، بیمه، مدت زمان رسوب کالا در انبار و غیره متفاوت است.

خروج کالا از گمرک

پس از اینکه تمام تشریفات گمرکی انجام شد، بعد از کنترل پروانه سبز گمرکی و  همچنین مهر درب خروج توسط انباردار،بیجک انبار صادر می شود و صاحب کالا می تواند ماشین مربوطه را برای حمل کالا به گمرک وارد کند.کالای ترخیصی در این مرحله بررسی مجدد شده و از گمرک خارج می شود.

انواع کالاهای وارداتی از گمرک

رویه های گمرکی ترخیص کالا که در جهت تسهیل امور و ترخیص کالا توسط هیئت وزیران تدوین شده و به وزارت امور اقتصاد و دارایی کشور و گمرک جمهوری اسلامی ایران ابلاغ گردیده‌ است.

کالاهای مجاز در واردات

کالاهایی که برای واردات به مجوز خاصی نیاز ندارد و واردات آنها بلامانع است.

کالاهای مشروط در واردات

کالاهایی است که برای واردات نیازمند اخذ مجوزهای تعیین شده از جانب گمرک است.

کالاهای ممنوع در واردات

لیست کالاهایی که از طرف دولت تهیه و تصویب می شود و واردات آنها ممنوع می باشد.

انواع رویه های گمرکی در ترخیص کالا

ورود قطعی

واردات کالاهایی که برای مصرف و به صورت قطعی وارد کشور می شوند.

ورود موقت

این رویه گمرکی بیشتر برای کالاهای نمایشگاهی و یا کالاهای پروژه‌ای که باید به مبدأ بازگردانده شوند استفاده می شود.

کنوانسیون آ ت آ برای ورود موقت نمایشگاهی در ایران نیز به تصویب مجلس رسیده‌است.در ورود موقت   کالاهای معینی می‌تواند تحت شرایطی به طور موقت به قلمرو گمرکی وارد شود. این کالاها باید ظرف مهلت معینی که گمرک تعیین می‌نماید بدون اینکه تغییری در آن ایجاد شود، خارج گردد.

کالای مرجوعی

کالایی که پس از ورود به گمرک نتواند ترخیص شود باید مرجوع شود.

ترانزیت خارجی

کالایی که  از یک کشور خارجی به یک کشور خارجی دیگر می‌رود و صرفاً از خاک کشور ثالث عبور می‌کند.

ترانزیت داخلی

کالایی که  از یک کشور خارجی به یک کشور خارجی دیگر می‌رود و صرفاً از خاک کشور ثالث عبور می‌کند.

تفاوت حمل یکسره با ترانزیت داخلی چیست؟

در حمل یکسره کالا بدون تخلیه و ترخیص در گمرک ورودی ،مستقیما باید در گمرک مقصد و یا انبار وارد کننده تحویل و تخلیه شود ، ولی در ترانزیت داخلی فقط از یک گمرک داخلی به گمرک داخلی دیگر انتقال داده می شود و برای این انتقال صاحب کالا یا نماینده قانونی وی باید به گمرک ورودی مراجعه کند.

صدور قطعی

صادرات کشور به منظور مصرف در مقصد انجام می شود.

صدور موقت

صادرات موقت و برگشت کالا پس از مدت زمان معینی انجام می شود.

مجوزهای لازم برای ترخیص کالا

ترخیص کالا با شرکت دیبا ترخیص به صورت امن و مطمئن

مجوز وزارت راه یا مجوز حمل کالا

محموله هایی که با ناوگان غیر ایرانی حمل شده باشند، ده درصد کرایه حمل کالا از مبدا تا گمرک مقصد را برای اخذ این مجوز می پردازند.

مجوز استاندارد اجباری

تقریبا تمامی کالاها باید مجوز استاندارد را دارا باشند جز کالاهایی کمتر از 5 عدد یا پایینتر از ارزش پایه اعلامی از سوی گمرک و همچنین صادر کنندگان برتر و تولید کنندگان دارای پروانه استاندارد به این مجوز نیاز ندارند ،کالای ورود موقت نیز نیازی به مجوز استاندارد ندارد.

مجوز بهداشت

برای واردات و ترخیص کالاهای مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی نیاز به مجوز بهداشت می باشد.

مجوز قرنطینه

مجوز قرنطینه بر دو نوع نباتی و حیوانی می باشد و گواهی بر اعلام سالم بودن کالا است.

مجوز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

واردات اسباب بازی نیازمند این مجوز می باشد.

مجوز ارشاد

برای واردات ماشین آلات چاپ نیاز ضروری به این مجوز داریم.

مجوز سازمان انرژی اتمی

 برای قراضه و ضایعات آلومینیوم، سرب، روی، قلع، ماشین های مجهز به لیزر ،ترخیص دستگاه های گیرنده و فرستنده تلفن همراه، بی سیم ها، لامپ های ماوراء بنفش،  دستگاه لیزرهای پزشکی یا دندانپزشکی، ترخیص دستگاه های رادیوگرافی،دستگاه های ایکس ری بازرسی کالا  به این مجوز نیاز داریم .

هزینه های ترخیص کالا در گمرک

  1. وزارت راه
  2.  
  3. انبارداری
  4. دموراژ
  5. عملیات بندری
  6. تی اچ سی (THC)
  7. حقوق و عوارض گمرکی
  8. استاندارد و آزمایشگاه
  9. استریپ و حمل داخلی کالا
  10. هزینه‌ها شامل هزینه‌های اضافی  مثل بیش بود ارزش، کسر تخلیه و تفاوت تعرفه

بیش بود ارزش

بازرگانان برای اینکه ارز بیشتری دریافت کنند،ارزش کالای خود را بیشتر از قیمت واقعی آن اعلام می کنند،که در اینصورت اگر نتوانند میزان ارزش کالا را ثابت کنند  رفع تعهد آنها در بانک دچار مشکل شده و باید ارز اضافی را برگردانند.

کسر تخلیه

کالاهایی که ارزش‌گذاری آن‌ها بر اساس وزن است، هنگام باسکول بار در محوطه درب خروج گمرک، با تفاوت وزن (معمولا با کاهش وزن) روبرو می‌شوند. با توجه به بخش‌نامه بانک مرکزی، این تلورانس تا حداکثر ۳ درصد قابل قبول است و اگر بیشتر از آن باشد، وارد کننده باید جریمه پرداخت کند.

تفاوت تعرفه

برخی از واردکنندگان با موضوع تفاوت تعرفه هنگام اظهار کالا در گمرک روبرو می‌شوند  که تعرفه اظهار شده آن‌ها با نظر کارشناس گمرک متفاوت بوده و مشکلاتی از جمله هزینه‌های سنگین جریمه، تفاوت ماخذ گمرکی و معطلی بار در گمرک برای وارد کننده ایجاد می‌کند.

ترخیص کالا بدون ثبت سفارش از گمرک

معمولا برای  واردات کالا باید ثبت سفارش انجام داد،در این میان کالاهایی هستند که نیاز به ثبت سفارش ندارند.

  1. کالاهای مورد نیاز خانواده‌های مرزنشین و شرکت‌های تعاونی آنها، ملوانان و کارکنان شناورها طبق فهرست مذکور در آئین نامه مقررات و واردات و صادرات کالا
  2. کالاهای خاص نظامی با تایید وزیر دفاع و کالاهای خاص سازمان انرژی اتمی با تاییدیه سازمان انرژی اتمی
  3. کالاهای همراه مسافر در حد آئین نامه مقررات صادرات و واردات و طبق فهرست وزارت صمت
  4. کالای وارده از طریق پست در حد آئین نامه مقررات صادرات و واردات
  5. نمونه تجاری و تولیدی در حد آئین نامه مقررات صادرات و واردات
  6. نمونه کالا جهت عرضه در کلیه نمایشگاه‌های بین المللی (ورود موقت)

ماندگاری کالا در گمرک برای چه مدت زمانی است؟

معمولا زمان توقف کالا در گمرک برای انجام تشریفات گمرکی و ترخیص کالا از گمرک به مدت چهار ماه است .

در صورت داشتن دلیل موجه برای ترخیص نکردن کالا،این زمان چهار ماه دیگر تمدید خواهد شد.

در فرودگاه های کشور این زمان دو ماه است و پس از آن کالا متروکه می شود.

از لحظه ای که کالا به انبار گمرکوارد می شود، شامل هزینه انبارداری می‌گردد. 

اگر کالا در کانتینر نگهداری شود، پس از تمام  شدن فری تایم، هزینه دموراژ نیز اعمال خواهد شد.

 

در فرایند واردات کالا با چه سامانه هایی سر و کار داریم؟

در فرآیند تجارت خارجی با سامانه‌های جامع تجارت، سامانه جامع امور گمرکی، سامانه جامع انبارها، سامانه شناسه کالا، سامانه  tsc و سامانه اعتبارسنجی و رتبه بندی سامانه تجارت داخلی سامانه نیما سر و کار خواهیم داشت.

سامانه جامع تجارت

سامانه جامع تجارت به عنوان درگاه واحد تجارت ایران قدم اول انجام تجارت می باشد.سامانه جامع تجارت شامل دو بخش تجارت خارجی و داخلی است.

بخش اول تجارت فرامرزی نام دارد. برای اخذ شناسه فروشندگان خارجی، اخذ مجوز های ورود کالا، ثبت پیش فاکتور، ثبت سفارش، مجوز ارزی و تامین ارز و حمل بین المللی کالا و حمل و نقل داخلی کالا مراجعه به این سامانه ضروری هست.
بخش دوم تجارت داخلی است که فرآیندهای حمل و نقل داخلی و انبارهای داخلی و انتقال مالکیت را در داخل کشور شامل می شود.

سامانه جامع امور گمرکی

 گمرک جمهوری اسلامی ایران برای دور اظهاری واردات و صادرات و ترانزیت کالا، پنجره واحد تجارت فرامرزی گمرک را راه اندازی کرده است.

 EPL مخفف واژه Electronic Packing List ، سامانه ای است که به صورت الکترونیکی و بر بستر وب ، فعالیت ترخیص کاران گمرک و هم چنین صاحبان کالا را میسر می سازد.
حق العمل کار گمرک یا صاحب کالا باید به بخش IT گمرک مراجعه کرده و احراز هویت کرده و در این سامانه ثبت نام کند و نام کاربری و رمز عبور دریافت کند. برای دریافت نام کاربری و رمز عبور هم باید کارت ملی و کارت بازرگانی و شناسه ملی و وکالت نامه ارائه کند.

در سامانه جامع امور گمرکی شما می‌توانید دوراظهاری واردات و دوراظهاری ترانزیت را انجام دهید و به حق العمل کار گمرک وکالت اعطا کنید. دسترسی به گزارش های مربوط به اظهارنامه های قبلی را نیز در این سامانه دارید.

سامانه جامع انبارها

سامانه جامع انبارها به منظور روشن ساختن اطلاعات مربوط به انبار ها به طور دقیق و مطابقت با استاندارد بودن برای ذخیره و نگهداری کالاها و اندازه مناسب انبار ها برای ذخیره کالا و همچنین اطلاعات مربوط به کالاهایی که در انبارها ذخیره می‌شوند و مقدار آنها و اطلاعات صاحبان آنها است.

سامانه شناسه کالا

سامانه شناسه کالا سامانه ای است برای مدیریت شناسه کالا و تخصیص شناسه به کالاها و تولید شناسه برای کالاهایی که شناسه ندارند و جدید الورود هستند.

سامانه tsc

سامانه که برای ارزش گذاری کالا استفاده می شود.

سامانه اعتبارسنجی و رتبه بندی

این سامانه برای بازرگانان فعال در امر صادرات و واردات هست که با سابقه مثبت به انجام تجارت می پردازند و برای اصلاح رفتار تجاری بازرگانان ایجاد انگیزه می کند.

سامانه تجارت داخلی

در سامانه تجارت داخلی فرایندهای حمل و نقل داخلی ثبت انبار های داخلی، انتقال مالکیت خرید و فروش انجام گیرد.

سامانه نیما

سامانه نیما همان سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی نام دارد که از تاریخ ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ به صورت آزمایشی و در تاریخ ۳ اردیبهشت ۹۷ به شکل رسمی شروع به کار کرد. این سامانه بستری امن برای خرید و فروش ارز معاملاتی است.

سامانه نیما در واقع سامانه آنلاین برای خرید و فروش ارز است و متقاضیان خرید ارز به راحتی می‌توانند در این سامانه درخواست خود را ارائه کنند و در اختیار فروشندگان قرار دهند و فروشندگان هر کدام که تمایل به ارائه خدمات دارند، می توانند در این بازار رقابتی مشتری را جذب کنند.

شرکت ترخیص کالا چگونه شرکتی است؟

شرکتی که با داشتن شخصیت حقوقی دارای پروانه کارگزاری گمرک باشد و با اخذ مجوزات مربوطه به عنوان نماینده صاحب کالا اقدام به ترخیص کالا کند.

ترخیص کار گمرک کیست و چه وظایفی دارد؟

ترخیص کار گمرک شخصی است حقیقی یا حقوقی که با صاحب کالا به صورت کتبی و یا شفاهی قرارداد می بندد و تمام تشریفات گمرکی کالا را از صفر تا صد برای خروج کالا انجام می دهد.

شرکت دیبا ترخیص با مدیریت کارگزار رسمی گمرک و داشتن تیمی آشنا و کاردان در زمینه ترخیص کالا در گمرکات کشور همراه مطمئن شرکت های تولیدی و تجاری و همچنین بازرگانان گرامی می باشد.

سخن پایانی

همانطور که متوجه شدید، فرآیند ترخیص کالا موضوع تخصصی بوده و به همین دلیل شدیداً توصیه می‌کنیم در صورتی که تجربه و مهارت لازم در این زمینه را ندارید به سراغ ترخیص کار ماهر بروید. به عنوان مثال، افرادی که امکان دریافت کارت بازرگانی ندارند، حتماً باید از یک شرکت بازرگانی معتبر کمک بگیرند.

همچنین شرکت دیبا ترخیص یکی از واردکنندگان و تامین کنندگان فلکسی تانک در ایران می باشد،برای اطلاع از قیمت و خرید با مشاوران ما در دیبا ترخیص تماس حاصل نمائید.

گروه بازرگانی دیبا ترخیص ضمن داشتن سال‌ها تجربه می‌تواند با کمک متخصصان خود، شما را در امور گمرکی همراهی کند. این مجموعه به ترخیص انواع کالا شامل قطعات الکترونیکی، کالاهای پزشکی، قطعات ماشین و غیره می‌پردازد.

در صورت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاوران و کارشناسان دیبا ترخیص در ارتباط باشید.

2.5/5

مطالب مرتبط

مقررات صادرات و واردات

مقررات صادرات و واردات

مقررات صادرات و واردات در مورد تعرفه های گمرکی در تمامی بخش های کالایی که فهرست می شوند را ارائه می کند و هر سال با تصمیمات دولت بروزرسانی می شود.

ادامه مطلب »
ترخیص کالا از بندرعباس با شرکت دیباترخیص به صورت حرفه ای

ترخیص کالا از بندرعباس

ترخیص کالا از بندرعباس توسط کارگزار رسمی گمرک ایران و شرکت ترخیص کالا در بندرعباس و تهران و خرمشهر که واردات و صادرات کالای شما را در سریعترین زمان انجام میدهد.

ادامه مطلب »

ثبت سفارش و واردات کالا با کارت بازرگانی به صورت حق العمل کاری

تجارت ایمن با کارگزاری نورپور(دیبا ترخیص)

"ترخیص کالای خود را با آرامش خاطر به ما بسپارید"

دیبا ترخیص در شبکه های اجتماعی
منوی دسته بندی خود را در مسیر: "سربرگ ساز > چیدما موبایل > عنصر منوی موبایل > نمایش و مخفی کردن > انتخاب منو " تنظیم کنید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.